Køkken

Nyt køkkenelement i halv størrelse. Du gætter ikke hvor fra…

Som nævnt tidligere, så havde den gammel ejer efterladt mig et køleskab i en lidt ukorrant størrelse. Hvilket gjorde, at jeg var nød til at flå et køkkenelement ud for at få det gamle køleskab fjernet.

Hvilket efterlod mig med lidt af en hovedknuser. Om jeg mon kunne finde et nyt element, der passede ind i det gamle køkken?

Ikea to the rescue!

Sørme, om de ikke har halv-bredde elementer med skuffer, der passede lige ind i åbningen. Og endda med skuffefronter, der passer i farven.

Jeg havde endda to gamle hylleplader liggende, der samlet med lidt gaffertape på undersiden, passer som en midlertidig bordplade.

Køkkenbordet i resten af køkkenet er nemlig lavet af kakler. Og de gik desværre i stykker lige her, da jeg flåede det gamle element ud. Men jeg overvejer at få en flot, sort granitplade ind, så man også har et godt sted ved siden af komfuret at sætte en varm gryde og lignende.