Køkken

Nyt køleskab, det var lidt af et projekt

Den gamle ejer havde efterladt sit gamle køleskab.

Det havde vi så ikke lige aftalt. Men okay, mindre detalje. Det vil jeg da ikke til at brokke mig over.

Lige indtil jeg opdager, hvorfor hun ikke har fjernet det! Det står nemlig kilet ind bag radiatoren, klemt ind ved siden af et køkkenelement. Og kræver, at man løfter det op over radiatoren for at få det ud!

Panik.

Maleren kommer nemlig i morgen. Og det her SKAL bare ud!

Så jeg har i alt hast flået køkken elementet ud, så køleskabet kan fjernes. Nyt køleskab er allerede bestilt og leveret.

Og så finder jeg ud af, at det gamle køleskab så absolut ikke er i standard-størrelse…

Det gamle køleskab var åbenbart en slags “slim line”, altså 5-10 cm smallere end hvad der ellers er standardstørrelser. Hvilket kommer til at give mig problemer med at finde en erstatning for det køkkenelement, jeg flåede ud.

Argh.

Men det er vist en hovedpine, jeg må tage en anden dag. Det væsentligste er i hvert fald på plads nu!